Company homepage: Plastsäckar tillverkare

Kan du föreställa dig att handla utan någon möjlighet att packa dina inköp? En plastpåse revolutioniserade en värld av handeln för många år sedan. Nu kan vi inte tänka oss något inköp utan påsen. Företaget Frogut Plastics erbjuder ett brett urval av förpackningar av polyetenplast i olika mått. I sortimentet har vi s.k. t-skjortor, DKT, Sinus och många andra. Välkommen och beställ samlingsförpackningar.

Company homepage: Vinterträdgården

Varje vinterträdgård tillverkad av oss imponerar med sin funktionalitet och ett snyggt utseende. Det är också en utmärkt plats för ett samtal med vänner eller en stunds avkoppling med din favoritbok. Många småhusägare har redan bestämt sig att skapa vinterträdgården. Om du vill veta mer om vinterträdgårdar – se gärna vår hemsida.

Company homepage: Hemstäd Stockholm

Var huvuduppgift och samtidigt den största passionen är hemstädning. När vi atar oss bestämda uppdrag, lägger vi märke till att upprätthalla högsta professionalism i varje steg. I vart arbete använder vi en effektiv och beprövad utrustning och preparat som garanterar bevarandet av absolut renhet. Välkomna och dra nytta av erbjudandet fran Julias Rent Hus i Stockholm.