Universalmotor

Company homepage: Universalmotor

Vi på Kruff införde anordningar med välfungerande universalmotorer. Bland de föreslagna lösningarna dominerar Lionball märkesvaror. Varje universalmotor från Lionball har en kompakt design och är tillförlitlig i drift. Mekanismer kan göras i olika motståndsstandarder - i ordningen IP42 till IP44. Välkommen.

Funktionella konstruktioner till attraktiva priser

Company homepage: billiga bodar

Det är värt att överväga att välja de tjänster som vårt företag erbjuder när du letar efter en praktisk och mobil lösning som får tas i bruk inom en mycket kort tid. Våra billiga bodar är mycket hållbara konstruktioner som tillverkas av högkvalitativa material med tillämpning av den senaste tekniken. Det gör att de har en annan fördel utöver sitt mycket attraktiva pris: hög motståndskraft mot olika yttre faktorer, t.ex. föränderliga väderförhållanden. Våra kunder har nyttjat dem framgångsrikt i många år både som kontorsrum, byggbodar, personalutrymmen och som hus – välkommen!

PrintUnion sp. z o.o.

Company homepage: Tryck på kläder

Letar du efter unika plagg? Vill du sticka ut från mängden med dina kläder? Tryck på kläder är ett bra sätt att anpassa din T-shirt som kommer att se fantastiskt ut i dina vardagsoutfits. Det är också en perfekt present till din närstående eller din kompis på jobbet. Våra produkter utmärker sig med god kvalitet inte bara på materialet som används i processen, utan även på vattenbaserade tryckfärger. De är miljövänliga och ger grafiken eller texten ökad hållbarhet.