Company homepage: Företagsstädning Stockholm

Var huvuduppgift och samtidigt den största passionen är företagsstädning. När vi atar oss bestämda uppdrag, lägger vi märke till att upprätthalla högsta professionalism i varje steg. I vart arbete använder vi en effektiv och beprövad utrustning och preparat som garanterar bevarandet av absolut renhet. Välkomna och dra nytta av erbjudandet fran Julias Rent Hus i Stockholm.

Universalmotor

Company homepage: Universalmotor

Vi på Kruff införde anordningar med välfungerande universalmotorer. Bland de föreslagna lösningarna dominerar Lionball märkesvaror. Varje universalmotor från Lionball har en kompakt design och är tillförlitlig i drift. Mekanismer kan göras i olika motståndsstandarder - i ordningen IP42 till IP44. Välkommen.

Company homepage: Städfirma Stockholm

Korrekt yta kräver användning av lämpliga åtgärder beroende på vilken typ av material. Vår Städfirma sysselsätter endast kvalificerade och erfarna individer som strävar efter att uppfylla förväntningarna hos krävande kunder. Om du vill ha en ren och städad lägenhet eller kontor, yta vi bara rengöring. Erfarenhet, professionalism och engagemang för att sätta i arbete gör oss till experter som inte har någon lika i sitt område. Vi inbjuder dig att samarbete.

Ett brett utbud av skruvar och andra fästmaterial

Company homepage: Försäljning av montageskruv och träskruv

Vi samarbetar med företag som finns i bl.a. Polen, Sverige, Finland, Norge och Tyskland. Försäljning av montageskruv och träskruv som lämpar sig för alla uppgifter och konstruktioner är vår specialitet – vi har ett mycket brett urval av olika typer av dessa fästelement. Dessutom är vi öppna för att göra ändringar i våra standardmodeller samt för att skapa egendesignade och skräddarsydda projekt som bäst uppfyller dina krav. Vi kan dessutom skydda våra fästelement ytterligare mot korrosion eller eld för att öka deras livslängd.